צדפות עם תרד וסירופ פפריקה
מתכון זה משמש 4 ועלויות 2.19 $למנה. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, צדפות ענק, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: צדפות מצופות בפפריקה עם רוטב פלפל אדום קלוי, ארוחת ערב הלילה: צדפות בגריל עם רוטב פסטו מנטה וסירופ בלסמי, ו חומוס ותרד עם פפריקה מעושנת.
הוראות
להביא הראשון 4 מרכיבים לרתיחה בסיר; לבשל 4 דקות או עד שהתערובת מתעבה. מגניב במקצת.
בעוד תערובת פפריקה מבשלת, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים 1 כפית שמן זית למחבת; מערבולת למעיל. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/8 כפית מלח ופלפל שחור.
מוסיפים צדפות למחבת; מבשלים 2 דקות בכל צד או עד לסיום.
להוסיף 1 כפית שמן ושום הנותרים למחבת; לבשל 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים חצי תרד; מבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
להוסיף תרד הנותרים; לבשל 2 דקות או עד נבול. מערבבים 1/8 מלח כפית.
מחלקים את תערובת תרד באופן שווה בין כל אחד 4 צלחות, ולחלק צדפות באופן שווה בין מנות.
טפטוף תערובת פפריקה באופן שווה על צדפות; מפזרים 1 כף צנוברים מעל כל מנה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה a עד Z. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.