צדפות עם תרד נבול ורוטב חרדל דיז'ון
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 124 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם חומץ בלסמי היינץ, בייקון טורקיה אוסקר מאייר, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו סלמון צרוב על עוגת תפוחי אדמה, תרד נבול W / רוטב דיז'ון, עדשים צרפתיות עם נקניק, ארוגולה נבולה, וחרדל דיז'ון, ו צדפות עם תרד נבול וארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים 1 כף. של שמן זית, חרדל, חומץ ומים עם חוט לטאטא עד מעורבב היטב; להפריש.
לעטוף 1 רצועת בייקון סביב כל צדפה; מאובטח עם קיסם.
חום נותר 1 כף. שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד שצדפות הופכות אטומות.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם.
מוסיפים תרד למחבת; מבשלים 1 עד 2 דקות או עד תרד הוא נבול מעט, ערבוב מדי פעם.
מחלקים תרד בין 4 צלחות סלט.
הסר ולהשליך קיסמים מן הצדפות; מקום 2 צדפות על כל צלחת.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
![יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי]()
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.