קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים

צדפות פסטה ממולאות במאכלי ים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? צדפות פסטה ממולא פירות ים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 363 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בשר סרטנים, אספרגוס, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו מאכלי ים ממולאים פגזים, מאכלי ים אלפרדו ממולאים פגזים, ו מאכלי ים וגבינת שמנת ממולאים פגזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חימום עד 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תרסיס מלבני אפייה צלחת, 13x9x2 אינץ', עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פגזי פסטה לפי הוראות על החבילה.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
3
בעוד קונכיות מתבשלות, להמיס מרגרינה במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים בצל ופלפל בל במרגרינה 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד פריך רך. מערבבים באספרגוס. מכסים ומבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אספרגוס הוא פריך במכרז; להסיר מן החום. מערבבים שרימפס, בשר סרטנים, 1/2 כוס רוטב פסטה וחצי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
רוטב פסטהרוטב פסטה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בשר סרטניםבשר סרטנים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מורחים על 1/4 כוס של הרוטב הנותר על החלק התחתון של צלחת אפייה. ממלאים כל פגז פסטה מבושל עם כ 2 כפות של תערובת פירות ים. סדר בצלחת. נשאר כפית רוטב על פגזים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
מפזרים כל פגז מלא בגבינת פרמזן ובזיליקום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה