צדפות צרובות על פטריות בר מטוגנות
צדפות צרובות על פטריות בר מטוגנות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 114 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך קמח תירס, מיץ לימון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צדפות ים פראיות צרובות עם שעועית גרבנזו ושעורה, צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון, ו צדפות צרובות עם חזיר מטוגן בבייקון.
הוראות
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 2 דקות או עד פטריות להתחיל להתרכך.
מוסיפים יין, קורנית ומיץ; מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים 5 דקות או עד שהפטריות רכות.
יוצקים תערובת פטריות לתוך קערה. מערבבים בשמן כמהין; לכסות ולשמור חם.
נגב מחבת יבשה עם מגבות נייר. צדפות טפיחה יבש עם מגבות נייר; מפזרים 1/4 מלח כפית ו 1/4 פלפל כפית.
מניחים קמח תירס בצלחת רדודה; dredge צדפות בקמח תירס.
מחממים 2 כפיות שמן זית במחבת על חום גבוה.
מוסיפים צדפות; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מגישים מעל גרגיר הנחלים ותערובת פטריות.
הערה יין: לא משנה איך הם מוכנים, צדפות יש טעם ייחודי, מורכב, וארצי, בעוד המרקם שלהם הוא כמעט שמנת. ובעוד כל מיני יינות לבנים עובדים טוב, יש קלאסיקה אירופאית שאסור לפספס: אלבריו. Albarios הם טריים, superlively, ויש להם אפרסק קל, הדר, וטעמי שקדים. נסה Burgans Albario 2002 (ראס Baixas, גליציה, ספרד), $ - קארן מקניל