חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 126 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי, צדפות צרובות עם תירס, בייקון ותבלינים אבוקדו, ו צדפות צרובות עם אבוקדו " קרם " ו Sriracha טפטוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק דייקון, חומץ, ומיץ yuzu בקערת אמדיום; העונה עם מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ Yuzu
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צנון דייקון
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
צדפות העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
(צינור גדול)
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום גבוה עדכמעט עישון.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים צדפות ומבשלים untilseared וחום זהוב אבל עדיין גלם במרכז, כ 2 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
5
תן מגניב מעט, אזמשווה כל צדפה לתוך 3 סיבובים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
6
מחלקים אבוקדו בין צלחות; drizzlewith מיץ לימון העונה עם מלח. Setscallops על אבוקדו ו dab themwith yuzu kosho.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 קילו חזה הודו
(צינור גדול)
Yuzu
7
טפטוף מיץ אשכוליות ושמן מעל, למעלה עם גרידת אשכוליות, ועשון עם מלח. סדר צדפות דייקונובר שמורות.
צדפות ניתן לזווג עם שרדונה, Chenin Blanc, ו פינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.