צדפות צרובות עם מלח ים גס
צדפות צרובות עם מלח ים גס הוא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וידידותי לפודמפה ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 0 גרם חלבון, 4 גרם שומן, ובסך הכל של 31 קלוריות. אם יש לכם פלפל, שמן זית, צדפות ים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 1 אדם התרשם מתכון זה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון שומר מעוות ומקלות לחם מלח גס, חומץ - מלח גס צ'יפוטלה תפוחי אדמה קלויים, ו צדפות ים אפויות עם ציפוי ללא גלוטן פריך.
הוראות
טפיחה צדפות יבש עם מגבות נייר; מפזרים באופן שווה עם פלפל.
מחממים שמן במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים צדפות למחבת; מטגנים 3 דקות מכל צד או עד לסיום.
מוציאים צדפות מהתבנית; מפזרים מלח.
מקשטים בענפי גרגיר הנחלים, אם רוצים.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
צדפות צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם משחקים נהדרים עבור צדפות צלויות או צרובות. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשרים נרפאים אחרים, נסה פינו נואר מצונן קלות. יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי ן סטא. ריטה הילס שרדונה
כרם ראנצ ' ו סנטה רוזה נתפס במקור כמיקרו-כרמים בודדים שתוחמו ל -59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, כיתה, שורש ושיבוט. ראנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.