צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 25 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פלפל טחון, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם צדפות צרובות ופרושוטו, סלט מגולח עם חתיכות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים.
הוראות
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
הסר וזרוק את השריר הצדדי הקטן והקשוח שעשוי להישאר על כל צדפה. מברשת קלות את הצדפות עם השמן מתבלים באופן שווה עם מלח ופלפל.
צחצח את סורגי הבישול. גריל prosciutto על חום בינוני ישיר, עם המכסה פתוח, עד הבשר חומים על הקצוות והופך פריך, 1 עד 3 דקות, מפנה פעם או פעמיים.
הסר מן הגריל ולתת מגניב. בערך לחתוך את הפרושוטו לחתיכות.
גריל את הצדפות על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד אטום רק במרכז, 4 עד 6 דקות, מפנה פעם או פעמיים.
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את רוטב המרינרה. כדי לשרת, לחלק את רוטב המרינרה באופן שווה בין ארבע צלחות. תארגן שלוש צדפות למעלה.
מקשטים עם פרושוטו קצוץ ועשבי תיבול טריים.