קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
מגזין

צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו

צדפות צרובות עם סיביות פרושוטו
, המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 25 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, פלפל טחון, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכונים דומים: פטוצ'יני עם צדפות צרובות ופרושוטו, סלט מגולח עם חתיכות פרושוטו, ו מקרוני חמש גבינה עם פרושוטו ביטים.

הוראות

1
הכן את הגריל לבישול ישיר מעל חום בינוני (350 עד 232°).
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
הסר וזרוק את השריר הצדדי הקטן והקשוח שעשוי להישאר על כל צדפה. מברשת קלות את הצדפות עם השמן מתבלים באופן שווה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
צחצח את סורגי הבישול. גריל prosciutto על חום בינוני ישיר, עם המכסה פתוח, עד הבשר חומים על הקצוות והופך פריך, 1 עד 3 דקות, מפנה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
הסר מן הגריל ולתת מגניב. בערך לחתוך את הפרושוטו לחתיכות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
5
גריל את הצדפות על חום בינוני ישיר, עם המכסה סגור ככל האפשר, עד אטום רק במרכז, 4 עד 6 דקות, מפנה פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
6
הסר מהגריל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
בסיר קטן מעל חום בינוני, לחמם את רוטב המרינרה. כדי לשרת, לחלק את רוטב המרינרה באופן שווה בין ארבע צלחות. תארגן שלוש צדפות למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מקשטים עם פרושוטו קצוץ ועשבי תיבול טריים.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
פרושוטופרושוטו
9
מגישים חמים.

יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר

צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, שנין בלאן, ופינו נואר. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Lapis לונה שרדונה. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.