צדפות צרובות עם פנצ'טה מעל אבוקדו ווסאבי
מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 299 קלוריות. אם $2.11 למנה נופל בתקציב שלך, צדפות צרובות עם Pancettan מעל אבוקדו ווסאבי יכול להיות סופר ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך פלפל, חמאה, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו צדפות צרובות מחבת עם אספרגוס ופנצ'טה, צדפות צרובות עם פנקטן וכרוב ניצנים, ו צדפות צרובות עם אפונה הצמד ו Pancetta (מתכונים דומים).
הוראות
חצי את 3 האבוקדו ולהסיר את הבורות. כפית בשר למעבד מזון ולהוסיף ווסאבי, מיץ לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם. תהליך עד שזה עקביות חלקה. מכסים ומניחים במקרר עד מוכן לשרת.
מחממים מחבת על אש בינונית. קוק pancetta עד פריך ושומן שניתנו.
הסר pancetta מחבת הזמנת השומן ולהוסיף חמאה ושום. לאחר שהחמאה נמסה, מוסיפים את הצדפות למחבת וצורבים בעדינות עד שהשחמה קלה. בערך דקה אחת לכל צד. כף כמה מחית אבוקדו על כל צלחת, לארגן pancetta על גבי ואחריו צדפות צרובות. קוביות הפלפל האדום שלך דק ומקשטים.