צדפות צרובות עם רוטב פפאיה חריף
צדפות צרובות עם רוטב פפאיה חריף הוא טבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 77 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם מיץ ליים, כוסברה, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מדהים. נסו צדפות צרובות עם רוטב אוכמניות פיקנטי, Guanciale & ריזוטו שיטאקי, צדפות חריפות, ו טאפאס צרוב צדפות מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לשלב פפאיה, פלפל אדום, בצל jalapeno, מיץ לימון, כוסברה, ו 1/4 כפית מלח. תניח בצד.
בשקית גדולה sealable, לשלב קמח,פלפל שחור, ונותר 3/4 מלח כפית.
להוסיף צדפות, וללחוץ למעיל.
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מוסיפים צדפות; מבשלים ומערבבים עד הזהב.
מגישים צדפות על רוטב פפאיה.
יין מומלץ: שרדונה, Chenin Blanc, פינו נואר
שרדונה, שנין בלאן ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצדפות. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים גדולים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלכם מותאמות עם בייקון או בשר נרפא אחר, נסו פינו נואר מקורר קלות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.