קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צדפות רוקפלר

צדפות רוקפלר
צדפות רוקפלר הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב פלפל מקף, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לצדפות: ממיסים חמאה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
קולים את השום למשך 2 דקות כדי להחדיר את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מניחים את פירורי הלחם בקערת ערבוב ומוסיפים מחצית מחמאת השום, מניחים בצד. לחמאת השום שנותרה במחבת, מוסיפים שאלוט ותרד, מבשלים 3 דקות עד שהתרד נבול. מתפיחים את התבנית עם פרנו. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים קורטוב של רוטב פלפל אדום. אפשר לתערובת להתבשל כמה דקות. מסיימים את פירורי הלחם על ידי ערבוב שמן זית, פרמזן וכרוויל, מתבלים במלח ופלפל. כף 1 כפית גדושה מתערובת התרד על כל צדפה ואחריה כף מתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
חמאת שוםחמאת שום
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ChervilChervil
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
PernodPernod
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפזרים תבנית אפייה בשפע עם מלח סלעים. מסדרים את הצדפות במלח כדי לייצב אותן.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות צלזיוס למשך 10 עד 15 דקות עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מגישים עם טריזי לימון ורוטב פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
7
לרוטב: בקערה קטנה להקציף יחד את כל החומרים. מכסים ומצננים 1 שעה לפני ההגשה עם צדפות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים2 עד 3 כפיות מלח ים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך