צדפות רוקפלר
צדפות רוקפלר הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 164 קלוריות. 14 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, רוטב פלפל מקף, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה די טוב. נסו צדפות רוקפלר, צדפות רוקפלר, ו צדפות רוקפלר (מתכונים דומים).
הוראות
לצדפות: ממיסים חמאה במחבת.
קולים את השום למשך 2 דקות כדי להחדיר את החמאה.
מניחים את פירורי הלחם בקערת ערבוב ומוסיפים מחצית מחמאת השום, מניחים בצד. לחמאת השום שנותרה במחבת, מוסיפים שאלוט ותרד, מבשלים 3 דקות עד שהתרד נבול. מתפיחים את התבנית עם פרנו. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים קורטוב של רוטב פלפל אדום. אפשר לתערובת להתבשל כמה דקות. מסיימים את פירורי הלחם על ידי ערבוב שמן זית, פרמזן וכרוויל, מתבלים במלח ופלפל. כף 1 כפית גדושה מתערובת התרד על כל צדפה ואחריה כף מתערובת פירורי הלחם.
מפזרים תבנית אפייה בשפע עם מלח סלעים. מסדרים את הצדפות במלח כדי לייצב אותן.
אופים בתנור שחומם מראש 450 מעלות צלזיוס למשך 10 עד 15 דקות עד להזהבה.
מגישים עם טריזי לימון ורוטב פלפל אדום.
לרוטב: בקערה קטנה להקציף יחד את כל החומרים. מכסים ומצננים 1 שעה לפני ההגשה עם צדפות.