צ'או-דה תיבת צדפה דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דג צלוי בסגנון צריף צדפות, המבורגרים Bluegrass עם צ'או תירס קלוי מתוק-צ' או ומרח חזיר כפרי, ו איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובן וצ' או מיין (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את החמאה בסיר מרק גדול על חום בינוני, מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.