קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות23
מגזין

צדפות תיבת דגים צ'או-דה

צדפות תיבת דגים צ'או-דה
צ'או-דה תיבת צדפה דגים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 562 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, פלפל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דג צלוי בסגנון צריף צדפות, המבורגרים Bluegrass עם צ'או תירס קלוי מתוק-צ' או ומרח חזיר כפרי, ו איך לבשל יאקי-צ'או, הכלאה בין יאקיסובן וצ' או מיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את החמאה בסיר מרק גדול על חום בינוני, מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב, עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח והפלפל ומספיק מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום, ומבשלים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
הוסף את הבקלה ומספיק מים כדי לכסות. מבשלים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4
תן למרק להתקרר. מערבבים את חצי וחצי חלב (מוסיפים יותר חלב במידת הצורך). לקרר את המרק, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
5
כאשר מוכן להגיש, לחמם את המרק בדוד כפול או תנור איטי, ערבוב רק מדי פעם-אתה לא רוצה לשבור את הבקלה יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
צ אודרצ אודר
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מגישים עם קרקרים צדפות וליהנות!
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספרטו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.