צהוב צ'ילה האביב לחמניות וסלט פירות טרופיים
צהוב צ'ילה האביב לחמניות וסלט פירות טרופיים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 249 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה מושלם עבור אביב. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. אם יש לכם נבטי שעועית, זנגביל, רוטב הויסין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פפאיה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Papaya Guava Granita כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פירות טרופיים מתפצלים עם רוטב רום וצ'ילה-Macadamia שביר, גלילי פירות אביב, ו גלילי אביב פירות קיץ.
הוראות
הצדפות מתייבשות לחלוטין. לזרוק את הצדפות ו 1 כף רוטב הויסין יחד בקערה. במחבת טחון בינונית מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את הצדפות ומבשלים עד אטום בצבע, הופך מדי פעם.
הסר את הצדפות. במחבת קטנה נוספת מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים את נבטי השעועית.
מוסיפים את רוטב הויסין הנותרים ומטגנים את נבטי השעועית עד שהם התחממו, אבל עדיין פריכים.
הסר את הנבטים ולתת מגניב.
מניחים את עטיפות האביב גמיש על משטח נקי. מחלקים את הבצל הירוק, גזר, קישואים, בשר סרטנים באופן שווה בין העטיפות. מקפלים את הצדדים פנימה, ואז מגלגלים את העטיפה, כמו בוריטו, כך המילוי לא יכול לנשור.
מגישים את האגרולים האביב עם סלט פירות טרופיים.
מערבבים את פפאיה, מנגו, מיץ לימון, זנגביל, ודבש בקערה. לזרוק לשלב היטב.