צווארון דג-חרב מטובל בצ'וריסו וצדפות
צווארון דג חרב מטוגן עם צ'וריסו וצדפות דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 630 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. אם יש לכם פלפל צ'ילה סראנו, זעפרן, צ' וריסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הזעפרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט זעפרן שמנת כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה טוב. מתכונים דומים: צווארון דג-חרב מטובל בצ'וריסו וצדפות, צדפות צלויות וצ'וריסו במרק עגבניות-זעפרן, ו המרכיב הסודי (צ'וריסו): צ' וריסו מאודה מולים וצדפות עם שעועית לבנה.
הוראות
מחממים את שמן הזית בתנור יצוק ברזל הולנדי בן 7 עד 8 ליטר על אש בינונית. לתבל את הדגים במלח, ואז לבשל עד השחמה, על 2 דקות לכל צד.
מוסיף את הבצל, שום, שומר, פלפל צ ' ילה וגזר לסיר; להפחית את החום בינוני להזיע את הירקות, על 2 דקות.
מוסיפים את צ ' וריסו ומבשלים עד השחמה, על 2 דקות נוספות.
מוסיפים את השרי ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל החתיכות השחומות מתחתית הסיר בכפית עץ.
לרסק את העגבניות עם הידיים שלך ולהוסיף לסיר עם המיצים שלהם.
מוסיפים את הזעפרן, ציר עוף וצדפות ומביאים לרתיחה. לכסות ולבשל עד הצדפות רק להתחיל לפתוח, על 3 דקות.
מוסיפים את דג החרב לסיר ומבשלים, מכוסים, עד שדג החרב מבושל דרך והצדפות פתוחות, כ -7 דקות נוספות. (להשליך את כל צדפות שלא נפתחות.) מערבבים את הזיתים, פטרוזיליה ובזיליקום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.