קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

צולים עוף ופטריות ברוטב יין אדום

צולים עוף ופטריות ברוטב יין אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף צלוי ופטריות עם רוטב יין אדום. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 81 גרם חלבון, 14 גרם שומן, ובסך הכל 1462 קלוריות. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו יין, חמאה, מלח ופלפל כשר, ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מתכון זה אהוב על 21 אוכלים וטבחים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 71%. נסו עוף ברוטב יין לבן עם פטריות, עוף ופטריות ברוטב יין מרסלה, ו עוף ופטריות ברוטב יין אדום - 7 נקודות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס מתבלים את העוף עם 1/2 כפית מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים 1/2 כף שמן צמחי, ואז מוסיפים את העוף, עם העור כלפי מטה, ומבשלים עד שהעור מזהיב, בערך 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לתבנית אפייה עם מסגרת, עם העור כלפי מעלה; שמרו את המחבת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
זורקים את הפטריות עם 1/2 כף השמן הצמחי הנותרת ומתבלים במלח ופלפל; מפזרים סביב העוף על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים עד שהפטריות רכות ומדחום המוחדר לחלק העבה ביותר של העוף רושם 160 מעלות צלזיוס, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת השמורה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
מוסיפים את מרק העוף ומביאים לרתיחה תוך הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מוסיפים את היין, הסוכר ו 1/4 כפית מלח ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם בחצי, כ -10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
10
כף מעט מרוטב היין האדום על כל צלחת; למעלה עם העוף והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
11
צילום: אנה וויליאמס