קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מגזין

Gravadlax

Gravadlax
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקנדינביים, אז תנו הזדמנות ל Gravadlax. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שמיר, pumpernickel רוטב, חרדל דיז'וןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gravadlax פיתוי, מלפפון קרמי עם gravadlax, ו סלק מוכתם סלמון Gravadlax.

הוראות

1
ללטף את הסלמון יבש עם נייר מטבח ולהפעיל את הידיים על הבשר כדי לראות אם יש עצמות קטנות תועות אם יש, להשתמש זוג פינצטה למשוך אותם החוצה. תניח את פילה הסלמון בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2
להטות את המלח, סוכר, פלפל, גרידת לימון, ערער ושמיר לתוך מעבד מזון בליץ עד שיש לך תערובת ירוקה בהירה, רטוב מלח או תרופה. לחשוף כמה סרט נצמדות אבל לשמור אותו מחובר לגלגל.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמירשמיר
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
להניח את הפילה הראשון של עור סלמון בצד למטה ולאחר מכן לארוז את התרופה על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
4
טפטוף עם ג ' ין, אם באמצעות העליון עם פילה 2nd, בשר בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
ג ' יןג ' ין
5
מגלגלים את הפילה דחוקה בחוזקה בסרט נצמד כדי ליצור חבילה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
מניחים את הדג בתבנית אפייה רדודה או מגש צדדי רדוד ולהניח מגש אחר על גבי. לשקול את המגש למטה עם כמה פחיות או בקבוקים במקום במקרר לפחות 48 שעות או עד 4 ימים, הפיכת הדגים על כל 12 שעות בערך. ככל שאתה משאיר אותו, יותר לרפא אותו יהפוך.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
כדי להפוך את הרוטב, להטות את כל החומרים רוטב לתוך בלנדר. בליץ עד שיש לך רוטב מעובה.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
כדי לשרת, לפתוח את הדג ולהבריש את המרינדה עם נייר מטבח. תשטפי את זה אם את רוצה. ניתן לחתוך את הדג באופן קלאסי לפרוסות דקות ארוכות, להשאיר את העור מאחור, או להסיר את העור ולפרוס אותו ישר למטה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
מגישים את הדגים פרוסים על מגש גדול או צלחות בודדות עם לחם pumpernickel, שמיר ורוטב חרדל.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לגראבלקס. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.