Gravadlax
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקנדינביים, אז תנו הזדמנות ל Gravadlax. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 100 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 63 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם שמיר, pumpernickel רוטב, חרדל דיז'וןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Gravadlax פיתוי, מלפפון קרמי עם gravadlax, ו סלק מוכתם סלמון Gravadlax.
הוראות
ללטף את הסלמון יבש עם נייר מטבח ולהפעיל את הידיים על הבשר כדי לראות אם יש עצמות קטנות תועות אם יש, להשתמש זוג פינצטה למשוך אותם החוצה. תניח את פילה הסלמון בצד.
להטות את המלח, סוכר, פלפל, גרידת לימון, ערער ושמיר לתוך מעבד מזון בליץ עד שיש לך תערובת ירוקה בהירה, רטוב מלח או תרופה. לחשוף כמה סרט נצמדות אבל לשמור אותו מחובר לגלגל.
להניח את הפילה הראשון של עור סלמון בצד למטה ולאחר מכן לארוז את התרופה על הבשר.
טפטוף עם ג ' ין, אם באמצעות העליון עם פילה 2nd, בשר בצד למטה.
מגלגלים את הפילה דחוקה בחוזקה בסרט נצמד כדי ליצור חבילה.
מניחים את הדג בתבנית אפייה רדודה או מגש צדדי רדוד ולהניח מגש אחר על גבי. לשקול את המגש למטה עם כמה פחיות או בקבוקים במקום במקרר לפחות 48 שעות או עד 4 ימים, הפיכת הדגים על כל 12 שעות בערך. ככל שאתה משאיר אותו, יותר לרפא אותו יהפוך.
כדי להפוך את הרוטב, להטות את כל החומרים רוטב לתוך בלנדר. בליץ עד שיש לך רוטב מעובה.
כדי לשרת, לפתוח את הדג ולהבריש את המרינדה עם נייר מטבח. תשטפי את זה אם את רוצה. ניתן לחתוך את הדג באופן קלאסי לפרוסות דקות ארוכות, להשאיר את העור מאחור, או להסיר את העור ולפרוס אותו ישר למטה.
מגישים את הדגים פרוסים על מגש גדול או צלחות בודדות עם לחם pumpernickel, שמיר ורוטב חרדל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הן אפשרויות נהדרות לגראבלקס. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה פולי ג ' ונסון קרנרוס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.