סלמון מעושן & טרסות אבוקדו
מתכון סלמון מעושן & טרסות אבוקדו יכול להתבצע בעוד כ-20 דקות. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 408 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שמן חמניות, אבוקדו, חבילה שברה, ורוטב צ'ילי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה מדהים. נסו סלמון מעושן ואבוקדו, מוס סלמון מעושן ואבוקדו, ו טרטן אבוקדו סלמון מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל 8 ramekins קטן. קו עם סרט נצמד, ואז סלמון (או 1 גדול או 2 פרוסות קטנות יותר), המאפשר שפע של overhang.
מערבבים בעדינות את הגבינה, עירית ואבוקדו עם מיץ לימון והרבה תיבול. כף לתוך ramekins מצופה סלמון, לחץ למטה, לקפל את הסלמון חופף, ואז להיצמד הסרט לאטום בתערובת. ניתן לעשות את הלילה לפני, אבל אם עושים ביום הם צריכים להיות מקורר לפחות 4 שעות.
ביום, בעדינות להרים את terrines מתוך ramekins באמצעות הסרט להיאחז, ואז להסיר את הסרט.
מניחים את terrines על צלחות עם כמה עלי סלט תינוק השליך בויניגרט קטן.
לטפטף את טרין וצלחת עם רוטב צ ' ילי מתוק.