צורות לחם קינמון
אם יש לכם מקלות לחם, קינמון טחון, אגוזי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צורות טופו עם חומוס, צורות פסחא גביניות, ו גמילה: פסטו אפונה עם צורות פסטה.
הוראות
בקערה רדודה שלבו את הפקאנים, הסוכר והקינמון. מקלות לחם נפרדים; מעיל בתערובת פקאן. צורה לפי הצורך.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה קלות בתרסיס בישול.
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 13-15 דקות או עד להזהבה. מוציאים מיד מהתבנית לרשת.