קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

צורות לחם קינמון

צורות לחם קינמון
אם יש לכם מקלות לחם, קינמון טחון, אגוזי פקאן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 12%, וזה לא כל כך מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: צורות טופו עם חומוס, צורות פסחא גביניות, ו גמילה: פסטו אפונה עם צורות פסטה.

הוראות

1
בקערה רדודה שלבו את הפקאנים, הסוכר והקינמון. מקלות לחם נפרדים; מעיל בתערובת פקאן. צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים על תבנית עם נייר אפייה מצופה קלות בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים בחום של 375 ניתנים להזזה למשך 13-15 דקות או עד להזהבה. מוציאים מיד מהתבנית לרשת.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת
4
מגישים חם.