צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים)
צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים) דורש כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. נסו צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים), כאבים צימוקים, ו בריוש צימוקים מערבולת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הבצק בריוש יום לפני הכנת בצק וצינה.
ממש לפני ביצוע קרם מאפה, להשרות צימוקים במים רותחים-חמים עד שהתרכך, על 10 דקות.
מסננים, לחיצה על עודפי נוזל, וקריר לטמפרטורת החדר.
להביא חלב לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר.
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קורנפלור בקערה בהדרגה לטאטא בחלב חם. החזר תערובת למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה לרתוח. מבשלים, ערבוב, עד מעובה וחלק, על 3 דקות.
מעבירים לקערה נקייה ומערבבים וניל וחמאה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד ומתקררים לטמפרטורת החדר.
מרדדים בצק בריוש על משטח משוריין היטב לתוך מלבן 18 על 11 אינץ ' עם צד קצר לכיוונך.
מורחים קרם מאפה באופן שווה על פני הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' בקצה העליון.
מפזרים צימוקים באופן שווה על שמנת.
מגלגלים את הבצק, החל מלמטה, כדי להפוך את יומן 11 אינץ 'ארוך על 3 1/2 אינץ' בקוטר. להרטיב קצה העליון עם מים ולחץ לאטום סגור.
מעבירים ללוח חיתוך או תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד.
להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
חותכים יומן מצונן לתוך 11 (1 אינץ 'עבה) סיבובים ולסדר על 2 אינץ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה חמאה.
בואו מאפים לעלות במקום חם, חשוף, 1 שעה. (הם יגדלו מעט בגודל ולהרגיש מאוד רך למגע.)
בעוד המאפים עולים, מחממים תנור ל 425 ° F.
אופים בקבוצות באמצע התנור עד צמרות זהובות חום, 12 עד 15 דקות.
שימורים ומבשלים מים, ערבוב, 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
* ניתן לקרר יומן לא חתוך בין לילה אם תרצה.* כאבים aux צימוקים יכול להיות קפוא 1 חודש, מופשר, ו מחומם בתנור 177°. עם זאת, המאפים באמת הטובים ביותר כאשר אכלו ביום שהם עשויים.