קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות11
ציון בריאות0
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים)

צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים)
צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים) דורש כ 25 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 323 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם סוכר, חלב, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה לא כל כך מצוין. נסו צימוקים בריוש מאפים (כאבים צימוקים), כאבים צימוקים, ו בריוש צימוקים מערבולת קינמון (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבצק בריוש יום לפני הכנת בצק וצינה.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בצקבצק
2
ממש לפני ביצוע קרם מאפה, להשרות צימוקים במים רותחים-חמים עד שהתרכך, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
צימוקיםצימוקים
מיםמים
3
מסננים, לחיצה על עודפי נוזל, וקריר לטמפרטורת החדר.
1
להביא חלב לרתיחה בסיר כבד 1/2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
להקציף יחד חלמונים, סוכר, קורנפלור בקערה בהדרגה לטאטא בחלב חם. החזר תערובת למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב עם כף עץ, עד התערובת מתחילה לרתוח. מבשלים, ערבוב, עד מעובה וחלק, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מקציףמקציף
קערהקערה
מחבתמחבת
3
מעבירים לקערה נקייה ומערבבים וניל וחמאה. מכסים את פני השטח בניילון נצמד ומתקררים לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
1
מרדדים בצק בריוש על משטח משוריין היטב לתוך מלבן 18 על 11 אינץ ' עם צד קצר לכיוונך.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
בצקבצק
גלולגלול
2
מורחים קרם מאפה באופן שווה על פני הבצק, ומשאירים גבול של 1/2 אינץ ' בקצה העליון.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
מורחיםמורחים
בצקבצק
3
מפזרים צימוקים באופן שווה על שמנת.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
קרםקרם
4
מגלגלים את הבצק, החל מלמטה, כדי להפוך את יומן 11 אינץ 'ארוך על 3 1/2 אינץ' בקוטר. להרטיב קצה העליון עם מים ולחץ לאטום סגור.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
גלולגלול
5
מעבירים ללוח חיתוך או תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תבנית אפייהתבנית אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
להירגע עד המשרד, על 1 שעה.
7
חותכים יומן מצונן לתוך 11 (1 אינץ 'עבה) סיבובים ולסדר על 2 אינץ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה חמאה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
בואו מאפים לעלות במקום חם, חשוף, 1 שעה. (הם יגדלו מעט בגודל ולהרגיש מאוד רך למגע.)
9
בעוד המאפים עולים, מחממים תנור ל 425 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
אופים בקבוצות באמצע התנור עד צמרות זהובות חום, 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מעבירים מאפים למדף.
12
שימורים ומבשלים מים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
משמרמשמר
מיםמים
13
יוצקים דרך מסננת לתוך קערה, לחיצה על מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
14
מברשת זיגוג על מאפים.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
1
* ניתן לקרר יומן לא חתוך בין לילה אם תרצה.* כאבים aux צימוקים יכול להיות קפוא 1 חודש, מופשר, ו מחומם בתנור 177°. עם זאת, המאפים באמת הטובים ביותר כאשר אכלו ביום שהם עשויים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור