ציפוי דגים
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? ציפוי דגים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 80 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1066 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. נסו ציפוי דגים, פשטידת דגים עם ציפוי בטטה, ו דג אפוי בתנור עם ציפוי קיסר (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים מספיק חמאה כדי לצפות את שני צדי הדג בתבנית אפייה.
מפזרים שום ואבקת בצל, מלח ופלפל משני צדי הדגים.
מניחים על תערובת הדגים של: בשר סרטן, מיונז, פתיתי פטרוזיליה, בצל עגול.
מפזרים על התערובת לעיל: גבינת פרמזן מגוררת ולאחר מכן פירורי הלחם האחרון.
אופים 350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד ציפוי זהוב חום.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.