קושימומחה
מוכן ב1 ש, 41 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון

ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון
עוף בזיגוג סוכר חום עם רוטב בורבון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 41 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בורבון, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו Poundcake סוכר חום מזוגג בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן capon. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מערבבים סוכר, 2 כפיות חרדל, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף תערובת סוכר תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת capon.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
4
מניחים קפון, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
כובע בסט עם מרק 1 כוס; רופף לכסות capon עם לסכל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את הקפון מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולהוסיף מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
הסר מהתנור; תן לעמוד במשך 20 דקות. זרוק את העור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
12
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
14
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
15
יוצקים טפטוף לתוך סיר קטן; מערבבים בצלצלים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
להוסיף 1 1 1/2 כפיות חרדל ויסקי, ערבוב עם מקצף; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
מערבבים עמילן תפוחי אדמה ו 1 כף מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף; מערבבים תערובת עמילן לתוך תערובת בורבון. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עמילןעמילן
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
18
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
19
מגישים רוטב עם הקפון.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות