עוף בזיגוג סוכר חום עם רוטב בורבון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 41 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בורבון, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו Poundcake סוכר חום מזוגג בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן capon. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
מים כדי לאפשר
3
מערבבים סוכר, 2 כפיות חרדל, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף תערובת סוכר תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת capon.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים קפון, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
כובע בסט עם מרק 1 כוס; רופף לכסות capon עם לסכל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את הקפון מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולהוסיף מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
אופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
הסר מהתנור; תן לעמוד במשך 20 דקות. זרוק את העור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
12
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
14
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
15
יוצקים טפטוף לתוך סיר קטן; מערבבים בצלצלים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
16
להוסיף 1 1 1/2 כפיות חרדל ויסקי, ערבוב עם מקצף; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
17
מערבבים עמילן תפוחי אדמה ו 1 כף מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף; מערבבים תערובת עמילן לתוך תערובת בורבון. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עמילן
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה