קושימומחה
מוכן ב1 ש, 41 דק.
מנות8
ציון בריאות24
מגזין

ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון

ציפוי סוכר חום עם רוטב בורבון
עוף בזיגוג סוכר חום עם רוטב בורבון הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 44 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 587 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 41 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בורבון, עמילן תפוחי אדמה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. נסו סוכר חום-חזיר מזוגג בורבון, תרנגול הודו מגואל בסוכר חום עם תפוחים-רוטב בורבון, ו Poundcake סוכר חום מזוגג בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מן capon. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מערבבים סוכר, 2 כפיות חרדל, ו 1/2 כפית מלח; לשפשף תערובת סוכר תחת עור משוחרר מעל השד ומקלות תיפוף. לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת capon.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
4
מניחים קפון, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
5
יוצקים 1 כוס מים לתחתית המחבת; מתלה מקום במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 425 במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כובע בסט עם מרק 1 כוס; רופף לכסות capon עם לסכל. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 (אל תסיר את הקפון מהתנור).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
אופים ב 350 במשך 30 דקות. לחשוף ולהוסיף מרק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
אופים 20 דקות נוספות או עד מדחום מוכנס בחלק בשרי של רשם הירך 16
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
הסר מהתנור; תן לעמוד במשך 20 דקות. זרוק את העור לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
12
יוצקים טיפות מחבת לתוך שקית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
בואו לעמוד 2 דקות (שומן יעלה לפסגה). לאטום את התיק, בזהירות לחתוך את 1 בפינה התחתונה של התיק.
14
מסננים טפטוף לתוך כוס מדידה, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
15
יוצקים טפטוף לתוך סיר קטן; מערבבים בצלצלים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
16
להוסיף 1 1 1/2 כפיות חרדל ויסקי, ערבוב עם מקצף; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
17
מערבבים עמילן תפוחי אדמה ו 1 כף מים בקערה קטנה, ערבוב עם מקציף; מערבבים תערובת עמילן לתוך תערובת בורבון. מבשלים במשך 1 דקה או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
עמילןעמילן
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
18
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/4 כפית מלח, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
19
מגישים רוטב עם הקפון.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות