ציפוי סוכר שרוף
אם יש לך מים, חלב, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 8%. נסו Mountainous Angel Food Cupcakes With Burnt Butter Icing And A H, ריבועי דלעת מדהימים עם ציפוי קינמון שרוף חמאה, ו עוגת סוכר שרופה (מתכונים דומים).
הוראות
מעל חום נמוך, יוצקים 1/2 כוס סוכר למחבת כבדה. מערבבים כל הזמן עם כף עץ במשך 8 עד 10 דקות; או עד שהוא מקורמל (בצבע חום בהיר).
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסוכר המקורמל ומערבבים עד שהסוכר נמס. מערבבים בחמאה, חלב, מלח וסוכר שנותר. מרתיחים את התערובת עד שהוא מגיע לשלב הכדור הרך, כ 236 מעלות F (115 מעלות C). לקרר את התערובת לטמפרטורת החדר. כאשר התערובת התקררה, מערבבים בתמצית הוניל.
עם מיקסר חשמלי, לנצח את התערובת עד שהוא עבה ושמנת.