ציר עוף
ציר עוף דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 751 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. מתכונים דומים: מלאי ירקות-מלאי טוב חשוב, וידאו איך להכין מניית עוף בסיסית משאריות עוף, ו ציר עוף.
הוראות
ב 4 ליטר תנור הולנדית או stockpot, עוף במקום.
מוסיפים את המרכיבים הנותרים; חום לרתיחה. קצף דל שומן מן מרק; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים על 45 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (לפחות 74°).
בזהירות להסיר עוף מרק על ידי הצבת כף עץ לתוך חלל והרמת עם מזלג או מלקחיים. עוף מגניב על 10 דקות או רק עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מסננים מרק דרך מסננת בסדר; להשליך ירקות.
חותכים עוף לחתיכות 1/2 אינץ'. שומן דל שומן ממרק. השתמש במרק ועוף מיד, או לכסות ולקרר מרק ועוף במיכלים נפרדים עד 24 שעות או להקפיא עד 6 חודשים.