קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות33
מגזין

צלוי הצלעות של ג'נט מקראקן עם טפנד

צלוי הצלעות של ג'נט מקראקן עם טפנד
צלוי הצלעות של ג'נט מקראקן עם טפנד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1623 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 145 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מרק בשר בקר, יין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כריך הודו צלוי עם טפנד ארטישוק, בצל מקורמל ופלפלים אדומים קלויים, Scotcheroos של ג'נט, ו קרמל של דודה ג'נט (מתכונים דומים).

הוראות

1
דופק את כל החומרים בעבד מזון עד purée גס forms.DO קדימה: טפנד יכול להיעשות 1 weekahead.
מרכיבים שתצטרך
12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק12 אונקיות בצק פיצה שנקנה בחנות או 2 עיגולי בצק
2
מניחים בקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
קו bakingsheet מצופה בניילון נצמד, משאיר longoverhang בשני הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
מניחים צלי למעלה.בשר העונה עם מלח ופלפל, אזמרח זיתים על כל צלי. (אם כובע שומן isthicker מאשר 1/4", לחתוך בין שומן לבשר, החל בצד הרחוק ביותר של עצמות וממשיכים בתוך כ 1 " עצמות; הקצב שלך יכול לעשות את זה בשבילך. לקלף backlayer של שומן, עוזב מצורף; בשר העונה ולהפיץ כמה טפנד תחת שומן.זה יעזור לתיבול לחדור את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
נשכב שומן בחזרה על בשר.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לקשור 2 חתיכות של חוט מטבח ו 2 חתיכות לאורך סביב צלוי כדי להבטיח. לעטוף בחוזקה עם עודפי plasticwrap ו צמרמורת לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
5
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הבישול.
6
מחממים תנור ל 218°. Unwrap צלי; seton מתלה בתוך מחבת צלייה עמוקה.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
Pour2 כוסות מים לתחתית המחבת. בשר צלוי עד חום עמוק, כ -40 דקות. Reduceheat ל 163° ולהמשיך לצלות עד מדחום לקרוא aninstant מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר120 formedium-נדיר (הטמפרטורה תטפס עד125fter הוסר מהתנור), על 1/2 hourslonger.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להעביר מתלה עם צלי כדי cuttingboard; תן לנוח לפחות 30 דקות.
9
בינתיים, לשפוך את השומן מן roastingpan; להשליך שומן.
10
מוסיף יין למחבת, להגדיר חום overmedium, ומבשל, תוך ערבוב כדי dissolveany חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
העברת נוזלים למחבת בינונית והביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. Reduceheat ומבשלים עד היין מצטמצם 1 / 4 כוס, 7-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים מרק ו thymesprigs; לבשל עד מופחת 3/4 כוס, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
13
מערבבים 1 כף חמאה וקמח בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
14
מקציפים חצי מתערובת חמאה לרוטב פאן. חזור אל עונת רתיחה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.רוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל אספון אבל עדיין נוזל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
להקציף בתערובת stayingbutter להתעבות יותר, אם תרצה.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
16
להקציף הנותרים 1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
צלי לגלף.
18
מגישים רוטב לצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו