צלוי הצלעות של ג'נט מקראקן עם טפנד
צלוי הצלעות של ג'נט מקראקן עם טפנד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1623 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 145 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. זה יהיה להיט בחג היום ולנטין שלך. אם יש לך מרק בשר בקר, יין, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו כריך הודו צלוי עם טפנד ארטישוק, בצל מקורמל ופלפלים אדומים קלויים, Scotcheroos של ג'נט, ו קרמל של דודה ג'נט (מתכונים דומים).
הוראות
דופק את כל החומרים בעבד מזון עד purée גס forms.DO קדימה: טפנד יכול להיעשות 1 weekahead.
מניחים בקערה קטנה. כיסוי; צמרמורת.
קו bakingsheet מצופה בניילון נצמד, משאיר longoverhang בשני הקצוות.
מניחים צלי למעלה.בשר העונה עם מלח ופלפל, אזמרח זיתים על כל צלי. (אם כובע שומן isthicker מאשר 1/4", לחתוך בין שומן לבשר, החל בצד הרחוק ביותר של עצמות וממשיכים בתוך כ 1 " עצמות; הקצב שלך יכול לעשות את זה בשבילך. לקלף backlayer של שומן, עוזב מצורף; בשר העונה ולהפיץ כמה טפנד תחת שומן.זה יעזור לתיבול לחדור את הבשר.
לקשור 2 חתיכות של חוט מטבח ו 2 חתיכות לאורך סביב צלוי כדי להבטיח. לעטוף בחוזקה עם עודפי plasticwrap ו צמרמורת לילה.
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הבישול.
מחממים תנור ל 218°. Unwrap צלי; seton מתלה בתוך מחבת צלייה עמוקה.
Pour2 כוסות מים לתחתית המחבת. בשר צלוי עד חום עמוק, כ -40 דקות. Reduceheat ל 163° ולהמשיך לצלות עד מדחום לקרוא aninstant מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של אוגרי בשר120 formedium-נדיר (הטמפרטורה תטפס עד125fter הוסר מהתנור), על 1/2 hourslonger.
להעביר מתלה עם צלי כדי cuttingboard; תן לנוח לפחות 30 דקות.
בינתיים, לשפוך את השומן מן roastingpan; להשליך שומן.
מוסיף יין למחבת, להגדיר חום overmedium, ומבשל, תוך ערבוב כדי dissolveany חתיכות השחמה מתחתית המחבת.
העברת נוזלים למחבת בינונית והביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. Reduceheat ומבשלים עד היין מצטמצם 1 / 4 כוס, 7-8 דקות.
מוסיפים מרק ו thymesprigs; לבשל עד מופחת 3/4 כוס, על15 דקות.
מערבבים 1 כף חמאה וקמח בקערה קטנה עד מעורבב היטב.
מקציפים חצי מתערובת חמאה לרוטב פאן. חזור אל עונת רתיחה ועונה לטעום עם מלח ופלפל.רוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל אספון אבל עדיין נוזל.
להקציף בתערובת stayingbutter להתעבות יותר, אם תרצה.
להקציף הנותרים 1 כף חמאה.