תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי פרמזן אמנון (פחמימות). מנה אחת מכילה 1868 קלוריות, 201 גר' של חלבון, ו 116 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא פילה אמנון, בזיליקום, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי פרמזן אמנון (פחמימות), אמנון צלוי עם פרמזן, ו אמנון צלוי בפרמזן.
הוראות
1
הגדר תנור לחום broiler.גריז מחבת broiler, ולאחר מכן שורה עם לסכל ולשמן את רדיד slightly.In תערובת קערה קטנה יחד גבינת פרמזן, חמאה, מיונז, מיץ לימון ושום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
הוסף את כל התבלינים הנותרים ומלח אם באמצעות; לערבב היטב ולהניח בצד.מסדרים את הפילה בשכבה אחת על המחבת מוכנה (אתה מפזר מלח על דגים אבל זה לא הכרחי).לצלות כמה סנטימטרים מהחום במשך כ 2-3 דקות.תהפוך את הדג ותצלה עוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
הסר מהתנור ולכסות אותם עם תערובת פרמזן בצד העליון בלבד.חזור לתנור ולצלות במשך כ 2 דקות יותר או עד הציפוי הוא השחמה ואת פתיתי דגים בקלות (לא לבשל את הדגים!).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.