צלוי פרמזן אמנון (פחמימות)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלוי פרמזן אמנון (פחמימות). מנה אחת מכילה 1868 קלוריות, 201 גר' של חלבון, ו 116 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. לך לחנות ותביא פילה אמנון, בזיליקום, מיונז ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : צלוי פרמזן אמנון (פחמימות), אמנון צלוי עם פרמזן, ו אמנון צלוי בפרמזן.
הוראות
הגדר תנור לחום broiler.גריז מחבת broiler, ולאחר מכן שורה עם לסכל ולשמן את רדיד slightly.In תערובת קערה קטנה יחד גבינת פרמזן, חמאה, מיונז, מיץ לימון ושום.
הוסף את כל התבלינים הנותרים ומלח אם באמצעות; לערבב היטב ולהניח בצד.מסדרים את הפילה בשכבה אחת על המחבת מוכנה (אתה מפזר מלח על דגים אבל זה לא הכרחי).לצלות כמה סנטימטרים מהחום במשך כ 2-3 דקות.תהפוך את הדג ותצלה עוד כמה דקות.
הסר מהתנור ולכסות אותם עם תערובת פרמזן בצד העליון בלבד.חזור לתנור ולצלות במשך כ 2 דקות יותר או עד הציפוי הוא השחמה ואת פתיתי דגים בקלות (לא לבשל את הדגים!).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.