קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות22
מגזין

צלוי צלעות ברוטב וודקה-מרינדה

צלוי צלעות ברוטב וודקה-מרינדה
צלוי צלוי צלוי וודקה-מרינדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל 1265 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם צלוי צלעות, וודקה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי במרינדה, פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), ו צלי חזיר במרינדה.

הוראות

1
הגדר את הצלי במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה. באמצעות סכין חדה, לעשות 12 חריצים רדודים בשומן ולהכניס את עלי המפרץ. לשפשף את הוודקה, מלח ופלפל על כל הצלי ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
צולים את הבשר בשליש התחתון של התנור במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ולהמשיך לצלות במשך כ 1 3/4 שעות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס החלק העבה רושמת 120 עבור בשר נדיר עד בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
5
מניחים את הצלי על צדו ורוצים סכין ארוכה וחדה בין העצמות לבשר; מסירים את העצמות. הפוך את הצלי בצד ימין למעלה. לגלף את הצלי לפרוסות עבות ולהעביר לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
יוצקים כל מיצי גילוף על הבשר ומגישים בבת אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'