צלוי צלעות ברוטב וודקה-מרינדה
צלוי צלוי צלוי וודקה-מרינדה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מנה זו מכילה כ 56 גרם חלבון 111 גרם של שומן, וסך הכל 1265 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום ולנטין. אם יש לכם צלוי צלעות, וודקה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי במרינדה, פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), ו צלי חזיר במרינדה.
הוראות
הגדר את הצלי במחבת צלייה גדולה, צד שומן למעלה. באמצעות סכין חדה, לעשות 12 חריצים רדודים בשומן ולהכניס את עלי המפרץ. לשפשף את הוודקה, מלח ופלפל על כל הצלי ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 2 שעות.
צולים את הבשר בשליש התחתון של התנור במשך 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 ולהמשיך לצלות במשך כ 1 3/4 שעות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס החלק העבה רושמת 120 עבור בשר נדיר עד בינוני נדיר.
להעביר את הצלי ללוח גילוף, לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מניחים את הצלי על צדו ורוצים סכין ארוכה וחדה בין העצמות לבשר; מסירים את העצמות. הפוך את הצלי בצד ימין למעלה. לגלף את הצלי לפרוסות עבות ולהעביר לצלחות.
יוצקים כל מיצי גילוף על הבשר ומגישים בבת אחת.