קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

צלוי צלעות ברוטב יין אדום

צלוי צלעות ברוטב יין אדום
צלוי צלעות ברוטב יין אדום ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו טימין, גזר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צלוי צלעות ברוטב יין אדום, צלוי צלעות מושלם עם יין אדום Jus, ו צלוי צלעות מושלם עם מתכון Jus יין אדום.

הוראות

1
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°. לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי, ואז לשפשף צלי בכל רחבי עם אבקת פורצ ' יני, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
העברה למתלה להגדיר במחבת קלייה 13 על ידי 9 אינץ'. רוסטביף 20 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 ° F ו צלי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי בשר 43°, 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר מגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות. (טמפרטורה פנימית של בשר יעלה 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1
לבשל בצל חצוי, לחתוך צדדים למטה, ללא הפרעה, ב 1 כף חמאה ב סיר 2 ליטר כבד שאינו מגיב על חום מתון עד השחמה היטב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל קצוץ, שאלוט, גזר, סלרי, שום, ו 2 כפות חמאה ולהפחית את החום נמוך בינוני, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות קצוצים מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים רסק עגבניות, עשבי תיבול, עלה דפנה, פלפל, ו 2 כוסות יין ומרתיחים, חשוף, מעל חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך סיר כבד 2 ליטר אחר, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בעוד היין מפחית, להשרות פורצ ' יני במים רותחים-חם (2 כוסות) בקערה עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים פורצ ' יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פורצ ' יני יבש טפיחה, ואז דק קוצצים. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזל, דמי-גלייס, ונשאר 1 3/4 כוסות יין כדי להפחית את הנוזל בסיר ומרתיחים, חשוף, על חום גבוה בינוני, ברפרוף את קצף מדי פעם, עד מופחת על 2 כוסות, 20 עד 35 דקות. מערבבים פורצ ' יני שמור, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לטאטא 1/2 מלח כפית, כל מיצים מבשר שנצברו על מגש, ונותר 3 כפות חמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
פורסים צלי על פני התבואה ומגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק