קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

צלוי צלעות ברוטב יין אדום

צלוי צלעות ברוטב יין אדום
צלוי צלעות ברוטב יין אדום ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו טימין, גזר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צלוי צלעות ברוטב יין אדום, צלוי צלעות מושלם עם יין אדום Jus, ו צלוי צלעות מושלם עם מתכון Jus יין אדום.

הוראות

1
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°. לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי, ואז לשפשף צלי בכל רחבי עם אבקת פורצ ' יני, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
העברה למתלה להגדיר במחבת קלייה 13 על ידי 9 אינץ'. רוסטביף 20 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 ° F ו צלי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי בשר 43°, 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
עלי תרד שלמיםעלי תרד שלמים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר מגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות. (טמפרטורה פנימית של בשר יעלה 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1
לבשל בצל חצוי, לחתוך צדדים למטה, ללא הפרעה, ב 1 כף חמאה ב סיר 2 ליטר כבד שאינו מגיב על חום מתון עד השחמה היטב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל קצוץ, שאלוט, גזר, סלרי, שום, ו 2 כפות חמאה ולהפחית את החום נמוך בינוני, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות קצוצים מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים רסק עגבניות, עשבי תיבול, עלה דפנה, פלפל, ו 2 כוסות יין ומרתיחים, חשוף, מעל חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך סיר כבד 2 ליטר אחר, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בעוד היין מפחית, להשרות פורצ ' יני במים רותחים-חם (2 כוסות) בקערה עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מסננים פורצ ' יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פורצ ' יני יבש טפיחה, ואז דק קוצצים. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזל, דמי-גלייס, ונשאר 1 3/4 כוסות יין כדי להפחית את הנוזל בסיר ומרתיחים, חשוף, על חום גבוה בינוני, ברפרוף את קצף מדי פעם, עד מופחת על 2 כוסות, 20 עד 35 דקות. מערבבים פורצ ' יני שמור, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לטאטא 1/2 מלח כפית, כל מיצים מבשר שנצברו על מגש, ונותר 3 כפות חמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
פורסים צלי על פני התבואה ומגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)4פלפל שחורפלפל שחור1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס14דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות2sprigsפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה1sprigטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות12 כפיות אבקת שוםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2smallsבצל (1 שמאל לא קשור ו חצוי לאורך, ו 1 קלופים וקצוצים)בצל (1 שמאל לא קשור ו חצוי לאורך, ו 1 קלופים וקצוצים)1צלעצלוי צלעות עם צלעות (נקרא לפעמים עומד צלוי; 9 עד 10 lb)צלוי צלעות עם צלעות (נקרא לפעמים עומד צלוי; 9 עד 10 lb)1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוץ (כ -3 גדול)שאלוט קצוץ (כ -3 גדול)12 כפיות אבקת שוםפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה63 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3/4 מקל חמאה ללא מלח3/4 מקל חמאה ללא מלח4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחים-חםמים רותחים-חם7501 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבש כמו קוט דה רון באיכות טובהיין אדום יבש כמו קוט דה רון באיכות טובה