צלוי צלעות ברוטב יין אדום ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו טימין, גזר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צלוי צלעות ברוטב יין אדום, צלוי צלעות מושלם עם יין אדום Jus, ו צלוי צלעות מושלם עם מתכון Jus יין אדום.
הוראות
1
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°. לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי, ואז לשפשף צלי בכל רחבי עם אבקת פורצ ' יני, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
העברה למתלה להגדיר במחבת קלייה 13 על ידי 9 אינץ'. רוסטביף 20 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 ° F ו צלי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי בשר 43°, 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
לבשל בצל חצוי, לחתוך צדדים למטה, ללא הפרעה, ב 1 כף חמאה ב סיר 2 ליטר כבד שאינו מגיב על חום מתון עד השחמה היטב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל קצוץ, שאלוט, גזר, סלרי, שום, ו 2 כפות חמאה ולהפחית את החום נמוך בינוני, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות קצוצים מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזל, דמי-גלייס, ונשאר 1 3/4 כוסות יין כדי להפחית את הנוזל בסיר ומרתיחים, חשוף, על חום גבוה בינוני, ברפרוף את קצף מדי פעם, עד מופחת על 2 כוסות, 20 עד 35 דקות. מערבבים פורצ ' יני שמור, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לטאטא 1/2 מלח כפית, כל מיצים מבשר שנצברו על מגש, ונותר 3 כפות חמאה עד incorporated.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
פורסים צלי על פני התבואה ומגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים.