קושימומחה
מוכן ב75 שעות
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
מגזין

צלוי צלעות ברוטב יין אדום

צלוי צלעות ברוטב יין אדום
צלוי צלעות ברוטב יין אדום ואינו מכיל גלוטן, ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-90 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 75 שעות. גשו לסופר וקנו טימין, גזר, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: צלוי צלעות ברוטב יין אדום, צלוי צלעות מושלם עם יין אדום Jus, ו צלוי צלעות מושלם עם מתכון Jus יין אדום.

הוראות

1
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה.
2
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 232°. לקצץ את כל אבל שכבה דקה של שומן מ צלי, ואז לשפשף צלי בכל רחבי עם אבקת פורצ ' יני, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
העברה למתלה להגדיר במחבת קלייה 13 על ידי 9 אינץ'. רוסטביף 20 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 ° F ו צלי עד מדחום מוכנס למרכז של רושמי בשר 43°, 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רוסטביףרוסטביף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4
להעביר מגש גדול ולתת לעמוד, חשוף, 30 דקות. (טמפרטורה פנימית של בשר יעלה 54° עבור בינוני-נדיר.)
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
לבשל בצל חצוי, לחתוך צדדים למטה, ללא הפרעה, ב 1 כף חמאה ב סיר 2 ליטר כבד שאינו מגיב על חום מתון עד השחמה היטב, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל קצוץ, שאלוט, גזר, סלרי, שום, ו 2 כפות חמאה ולהפחית את החום נמוך בינוני, ואז לבשל, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות קצוצים מתרככים, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים רסק עגבניות, עשבי תיבול, עלה דפנה, פלפל, ו 2 כוסות יין ומרתיחים, חשוף, מעל חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם כ 1/4 כוס, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת להגדיר לתוך סיר כבד 2 ליטר אחר, לחיצה על ולאחר מכן להשליך מוצקים.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
בעוד היין מפחית, להשרות פורצ ' יני במים רותחים-חם (2 כוסות) בקערה עד מתרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מסננים פורצ ' יני במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה ומילואים השריית נוזל. יש לשטוף פורצ ' יני יבש טפיחה, ואז דק קוצצים. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים פורצ ' יני-השריית נוזל, דמי-גלייס, ונשאר 1 3/4 כוסות יין כדי להפחית את הנוזל בסיר ומרתיחים, חשוף, על חום גבוה בינוני, ברפרוף את קצף מדי פעם, עד מופחת על 2 כוסות, 20 עד 35 דקות. מערבבים פורצ ' יני שמור, ולאחר מכן להפחית את החום נמוך לטאטא 1/2 מלח כפית, כל מיצים מבשר שנצברו על מגש, ונותר 3 כפות חמאה עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
פורסים צלי על פני התבואה ומגישים עם רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים לפני השימוש.* נירוסטה, זכוכית, ברזל יצוק אמייל אינם מגיבים; להימנע אלומיניום טהור ברזל מצופה, אשר יכול להקנות טעם לא נעים וצבע מתכונים עם מרכיבים חומציים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות4פלפל שחורפלפל שחור1גזר, קצוץ דקגזר, קצוץ דק1צלעצלע סלרי, קצוצה דקצלע סלרי, קצוצה דק1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס14אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות2sprigsפטרוזיליה טרייה שטוחהפטרוזיליה טרייה שטוחה1sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2שיני שום, מרוסקותשיני שום, מרוסקות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2smallsבצל (1 שמאל לא קשור ו חצוי לאורך, ו 1 קלופים וקצוצים)בצל (1 שמאל לא קשור ו חצוי לאורך, ו 1 קלופים וקצוצים)1צלעצלוי צלעות עם צלעות (נקרא לפעמים עומד צלוי; 9 עד 10 lb)צלוי צלעות עם צלעות (נקרא לפעמים עומד צלוי; 9 עד 10 lb)1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קצוץ (כ -3 גדול)שאלוט קצוץ (כ -3 גדול)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה1טורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניהטורקית או 1/2 עלה מפרץ קליפורניה6(חוֹרֶף)3/4 מקל חמאה ללא מלח3/4 מקל חמאה ללא מלח4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחים-חםמים רותחים-חם7506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבש כמו קוט דה רון באיכות טובהיין אדום יבש כמו קוט דה רון באיכות טובה