צלחת העוף של דיאן
צלחת העוף של דיאן היא ללא גלוטן ו דל פחמימות, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל, סלט רוטב לערבב, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: עוף דיאן, חזה עוף דיאן, ו העוף המטוגן הווייטנאמי של דיאן.
הוראות
לטאטא יחד את החומץ, שמן זית, מים, ותערובת רוטב איטלקי בקערה. מערבבים את העוף; לאפשר עוף במרינדה בעת הכנת החומרים הנותרים.
מחממים את החמאה במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מערבבים את הבצל ואת פלפל; לבשל ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
הסר את העוף מן המרינדה באמצעות כף מחורצת, ולהעביר למחבת; להזמין את המרינדה הנותרים. מבשלים ומערבבים את העוף עד שכבר לא ורוד במרכז, 3 עד 5 דקות.
מערבבים את הפטריות; מבשלים ומערבבים עד שהם מתחילים לרכך, כ 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ומרינדה שמורות, ואז מפזרים גבינה על גבי. אל תערבבי. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד גבינה מותכת ועוף הוא רך, על 20 דקות. אפשר לצלחת לנוח כמה דקות לפני ההגשה.