קושיבינוני
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

צלחת מהירה וקלה פילה דג מבושל עם ג'ינג'ר, שום ועגבניות

צלחת מהירה וקלה פילה דג מבושל עם ג'ינג'ר, שום ועגבניות
צלחת מהירה וקלה פילה דג מבושל עם ג'ינג'ר, שום ועגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה הדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני יש 712 קלוריות, 116 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם טימין, עלי דפנה, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הציון הזה די טוב. נסו מרק דגים מהיר וקל עם איולי שום, שרימפס שום-ליים מבושל על צלחת מלח ההימלאיה, ו רוסטביף עם עגבניות מבושלות לאט ושום (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס או מחממים את הברוילר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פאונד פרוסות דגים עד שהם שווה 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
3
הכניסו 4 צלחות עמידות בחום לתנור או מתחת לצלייה עד שהן חמות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מוציאים ומברישים כל 1 עם 1/2 כפית מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
5
מתבלים את דגי הדגים במלח ופלפל ומניחים 1 על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
6
מערבבים את ציר הדגים, הג ' ינג ' ר, השום והעגבניות במחבת מטגנת. מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגיםמלאי דגים
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
לטאטא את החמאה הנותרת לתוך הרוטב ושופכים אותו על הדג.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
כאשר אתה לקשט את הצלחות עם כוסברה, הדג ייעשה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
דגיםדגים
9
שוטפים את פגרי הדגים, מסירים את הזימים מהראש, ומתחת למים זורמים מגרדים כל דם מעמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
דגיםדגים
10
שים את הסלרי, הבצל, עשבי התיבול והמלח בסיר.
מרכיבים שתצטרך
סלריסלרי
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים 1 כוס מים, מכסים ומזיעים את התערובת על אש נמוכה למשך 10 דקות. אל תתנו לשום השחמה להתרחש.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
מוסיפים את פגרי הדגים ואת המים הנותרים. מביאים לרתיחה על אש גבוהה. ברגע שהוא רותח, מנמיכים את האש לרתיחה חשופה. מערבבים את העצמות בעדינות רבה למשך מספר שניות, כך שכל אלבומין קרוש שנלכד בתחתיתו יעלה אל פני השטח. הרחיקו כל חלאה, הימנעו מירקות צפים או עשבי תיבול. מבשלים ללא כיסוי במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
עשבי תיבולעשבי תיבול
מיםמים
דגיםדגים
13
מוסיפים את היין ומבשלים עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
14
מסירים מהאש, מניחים לשבת במשך 5 דקות, ואז מצקים בזהירות את כל הציר למסננת דקה המונחת מעל מיכל. אל תלחץ כלפי מטה על שום דג במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מצקתמצקת
15
הכניסו את אחרון הציר למסננת וזרקו את הפסולת. מקררים מיד את הציר שלא נחשף. כאשר קר, לכסות ולשמור בקירור או קפוא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת