צלי בקר ופהיטות עגבניות
כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו-25 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 87%. נסו פהיטות עם רוסטביף, צלי בקר עם רוטב עגבניות-יין, ו פיצה כריך רוסטביף ועגבניה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 2 אינץ'.
מקום בצל קצוץ בסיר איטי 4-5 ליטר. למעלה עם בשר.
שלב את 1 יכול עגבניות מבושלות לא דחוסות, צ ' ילי ירוק, שום, כמון, אורגנו ופלפל קאיין בקערה בינונית.
יוצקים בשר בבישול איטי. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 10 עד 12 שעות או על גבוה במשך 5 עד 6 שעות.
באמצעות מלקחיים או כף מחוררת, להעביר בשר לקערה גדולה. השתמש בשני מזלגות כדי למשוך את הבשר לגזרים גסים. אם תרצה, לטפטף בשר עם נוזל בישול קטן כדי להרטיב (להשליך הנותרים נוזל). כיסוי כדי להתחמם.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים ופלחי בצל. מבשלים ומערבבים במשך 4 עד 5 דקות או עד מכרז ומתחיל חום. מערבבים את שאריות עגבניות יכול מבושל; חום דרך.
כפית על 1/2 כוס בשר** ותערובת פלפל 1/2 כוס על צד אחד של כל טורטייה מחוממת. מקפלים טורטיה לשניים על מילוי. למעלה עם שמנת חמוצה, ממרח אבוקדו וסלסה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.