קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות89
מגזין

צלי בקר פלפל

צלי בקר פלפל
צלי בקר פלפל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-1 ומחירו 26 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת מכילה 2641 קלוריות, 301 גרם חלבון, ו 132 גרם שומן. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שום, גרגירי פלפל ורודים, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 74%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: צלי ירך חזיר פלפל, טלה צלוי עם קרום פלפל, ו כבש צלוי מצופה פלפל.

הוראות

1
מניחים שום וקורט 1 מלח כשר למכתש ועלי; טוחנים שום עד שהוא יוצר עיסה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מערבבים שמן זית לשום.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מניחים צלי לתוך צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מברישים משחת שום בצד אחד של הצלי. מתבלים בנדיבות עם 1 כפית מלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
5
שלב גרגירי פלפל בקערה קטנה. לחץ על תערובת פלפל טחון בנדיבות על צלי. להעיף בשר וחזור, צחצוח עם שום להדביק ותבלינים עם 1 כפית מלח כשר תערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
אם רוצים, הניחו צלי על רשת מעל תבנית האפייה והכניסו למקרר ללא כיסוי למשך הלילה לייבוש. למחרת, להסיר ולתת בשר לעמוד 1 שעה להגיע לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
ממיסים חמאה במחבת גדולה בתנור; מכבים את האש.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים צלי לתוך חמאה חמה להעיף כדי מעיל שני הצדדים. מתבלים במלח נוסף אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
צולים בשר במחבת בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מוציאים בשר מהתנור והופכים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הפעל תנור עד 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס). צולים בשר עד שקרום הפלפל משחים קלות ומדחום בשר לקריאה מיידית, המוחדר למרכז הצלייה, קורא 130 מעלות צלזיוס (54 מעלות צלזיוס), כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מעבירים צלי לפלטה ואוהל באופן רופף עם נייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
תן לצלי לעמוד לפחות 15 דקות.
15
מניחים מחבת עם טפטפות מחבת על אש בינונית; להקציף קמח עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים תוך הקצפה מתמדת למשך 2 דקות להסרת הטעם הגולמי מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
מקציפים ציר עגל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
הופכים את האש לבינונית-גבוהה, מביאים רוטב לרתיחה ומנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים רוטב במחבת, תוך בחישה מתמדת, עד מופחת בחצי ורוטב מעובה מעט, כ -10 דקות. מתבלים במלח וקורט 1 של פלפל קאיין. מערבבים חומץ בלסמי וכל מיצים שהצטברו מפלטת בשר לרוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
18
חצבו בקר על פני התבואה, החל מהפינה הקטנה ביותר של הצלי.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
19
מגישים פרוסות על צלחות מחוממות מטפטפות ברוטב מחבת.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגירי פלפל שחור שלמים, טחונים גסגרגירי פלפל שחור שלמים, טחונים גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1צביטהפלפל קאיין, או לפי הטעםפלפל קאיין, או לפי הטעם1(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3ציפורןשום, קצוץ גסשום, קצוץ גס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגירי פלפל ירוקים שלמים, טחונים גסגרגירי פלפל ירוקים שלמים, טחונים גס2(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, או לפי הטעם, מחולקמלח כשר, או לפי הטעם, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגירי פלפל ורודים שלמים, טחונים גסגרגירי פלפל ורודים שלמים, טחונים גס1צביטהמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1kgsצלי בקר תלת-טיפ בטמפרטורת החדר, גזוזצלי בקר תלת-טיפ בטמפרטורת החדר, גזוז7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבשר עגל עשירבשר עגל עשיר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)גרגירי פלפל לבנים שלמים, טחונים גסגרגירי פלפל לבנים שלמים, טחונים גס