גשו לסופר וקנו קורנית, פטרוזיליה, פיסטוקים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר קלאסי עם מלח פיסטוק מ ' השולחן המערבי החדש, קל צלי בקר בלסמי-פחמימות נמוכות ללא גלוטן, ו צלי בקר קלאסי.
הוראות
1
1 עונה את הצלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2
מחממים את המחבת הגדולה ביותר שלך בצד גבוה מעל חום גבוה, מוסיפים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הצלי. לצרוב אותו במהירות עד חום כהה מכל הצדדים, על 8 דקות. מניחים את הצלי בצד, לשפוך ולזרוק את השומן העודף מן המחבת, ולתת למחבת להתקרר קצת. לאחר מכן מוסיפים את החמאה, סלרי, גזר,לפת, ½ כפית מלח, ו 3/4 פלפל כפית. מבשלים מעל חום בינוני, משליך, עד שהירקות מתחילים להתרכך בקצוות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר אותם לקערה רחבה ושמורה.2 מחממים התנור ל 300°f. 3
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מוסיפים את היין למחבת, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד מופחת מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את מלאי הבשר, ומביאים לרתיחה.4 מסדרים את הבצל בתחתית מחבת קלייה גדולה ומכוסה ומניחים את הבשר מעליהם. לפזר את שיני השום כולו, עלי דפנה, רוזמרין, ותימין שוב ומסביב לצלי.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מלאי בשר
צווארי עוף
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
6
יוצקים את תערובת הבשר על הבשר ומכסים את המחבת בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים במשך 1 שעה.5 להפחית את טמפרטורת התנור ל 141°, ולהמשיך לקלוע במשך 2 שעות.6 לחשוף את המחבת, לרפרף את השומן בקצוות עם מצקת קטנה, ולהשליך אותו. עם שני מזלגות גדולים, בזהירות להפוך את הבשר מעל ולצקת קצת מיץ מעל.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
מצקת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את הירקות המוקפצים השמורים, מסדרים אותם סביב היקף הבשר. לכסות את המחבת ו braise במשך 1 יותר שעה.7 למרוח את השומן שוב עם מצקת קטנה, למרוח את החלק העליון של הבשר שוב, ולאחר מכן לפזר את עגבניות שרי על פני החלק העליון, כמה להפיל על הבשר, כמה על הירקות. אל תערבבי שוב. Braise, חשפה הפעם כדי לאפשר את העגבניות לפצל ולהתכווץ ואת החלק העליון של הבשר לחום, עד הבשר מרגיש מאוד רך במגע של מזלג, 30 דקות עד 1 שעה. השליכו את עלי המפרץ.8 עבור מלח פיסטוק, לשלב את הפיסטוקים, פטרוזיליה, שום טחון, ו ¼ כפית כל אחד מלח ופלפל בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
רוטב פלפל לימון
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מצקת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)