צלי חג עם רוטב
צלי חג עם רוטב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-36 דקות. אם יש לך רוטב עגבניות, תיבול יווני, עין-of-עגול צלי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: רוטב חג, רוטב ההודו לחג של דודה סאל, ו Deconstructed חג טורקיה עם רוטב מרווה.
הוראות
חותכים 12 (1 אינץ ' עמוק) חריצים בחלק העליון והתחתון של צלי.
מערבבים יחד שום, הבא 3 מרכיבים, ו 1 כף. שמן צמחי כדי ליצור משחה. לשפשף תערובת לחריצים. מכסים ומקררים לפחות 8 שעות או עד 12 שעות.
בואו לצלות לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות.
צלי חום מכל הצדדים הנותרים 2 כפות. שמן חם במחבת קלייה כבדה מעל חום בינוני-גבוה 5 עד 6 דקות.
מערבבים יחד רוטב עגבניות והבא 3 מרכיבים; לשפוך על צלי במחבת צלייה.
אופים, מכוסה, ב 325 במשך 1 שעה ו 35 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך רשם חלק עבה 13
הסר צלי, הזמנת רוטב במחבת צלייה. שמור על צלי חם.
לטאטא יחד קמח מרק בשר עד חלקה; לטאטא לתוך תערובת רוטב במחבת. תערובת בישול, לטאטא לעתים קרובות, מעל חום בינוני 15 עד 20 דקות או עד מעובה.