צלי חגיגה
צלי חגיגת המתכון יכול להתבצע בערך 7 שעות ו -15 דקות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 538 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, מלח, רוטב השחמה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 65%, שהוא מוצק. חגיגה בומבה, עוגות חגיגה, ו עוגת חגיגה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים כל צלי לשניים; מניחים שני חצאים ב -5 קילו. סיר איטי.
מניחים את החצאים הנותרים בעוד 5 קילו. סיר איטי. מעל כל אחד מחצית מהבצל, תערובת הפלפלים, הבזיליקום והמלח.
מכסים ומבשלים על נמוך 7-8 שעות או עד שהבשר רך.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, ממיסים חמאה. מערבבים פנימה את הקמח, הפלפל והמלח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים חלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מערבבים ברוטב השחמה אם רוצים.
מסננים פסטה; מגישים עם בקר ורוטב.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
מאסיה דה לה לוז קאווה ברוט
תוסס ואינטנסיבי, לקאווה זו יש תווים יפים של תפוח ירוק ודבש כמו גם חומציות מרעננת. מושלם כאפריטיף ועם כל מתכון בהשראת פירות ים.