צלי חזיר במרינדה עם רוטב דומדמניות
צלי חזיר במרינדה עם רוטב דומדמניות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 6 אנשים . מנה אחת מכילה 545 קלוריות , 69 גרם חלבון ו -13 גרם שומן . 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. אם יש לכם טימין, רוטב סויה, ג'ינג'ר טחון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 90% . מתכונים דומים: בשר חזיר צלוי עם רוטב דומדמניות , חלצית חזיר עם רוטב דומדמניות , ומלתע חזיר ממולא עם רוטב דומדמניות .
הוראות
מניחים את הצלי בשקית ניילון אטומה מחדש. בקערת ערבוב בינונית מערבבים 1/2 כוס רוטב סויה, 1/2 כוס שרי, שום, חרדל, ג'ינג'ר וטימין.
יוצקים מרינדה בשקית וסוגרים.
מניחים את השקית בקערה גדולה, ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס).
מניחים את הצלי בתבנית צלייה בינונית. צולים את החזיר עם המרינדה ללא כיסוי בתנור שחומם מראש למשך 2 וחצי עד 3 שעות, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-170 מעלות פרנהייט על מדחום בשר. מבסים מדי שעה במהלך הבישול.
מגישים עם רוטב דומדמניות.
להכנת רוטב דומדמניות: בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה ממיסים לאט את ריבת הדומדמניות. מערבבים פנימה את 2 כפות השרי ו-1 כף רוטב סויה.