צלי חזיר מזוגג פירות
צלי חזיר מזוגג פירות נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 10 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 92 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל 679 קלוריות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם עמילן תירס, חומץ תפוחים, שורש ג'ינג'ר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 20 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 85%. נסו עוף צלוי מזוגג פירות, צלי חזיר מזוגג, ו צלעות חזיר מזוגגות פירות עבור מתכונים דומים.
הוראות
למרינדה: בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת משלבים את צוף הפירות, רוטב הסויה, החומץ, שורש הג ' ינג 'ר, הג' ינג ' ר הטחון והסוכר החום.
מערבבים יחד עד שהסוכר מתמוסס.
מוסיפים חזיר, אוטמים שקית ומכניסים למקרר למשך 3 שעות לפחות או במידת האפשר למשך הלילה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים בשר מהמרינדה, מנגבים במגבות נייר ומשחימים במחבת גדולה.
מניחים חזיר חום על מדף במחבת צלייה ואופים בתנור שחומם מראש במשך שעה 1 (פילה 35 עד 40 דקות) או עד הטמפרטורה הפנימית של בשר הגיע 145 מעלות צלזיוס (63 מעלות צלזיוס). מבשלים במרינדה כל 10 דקות בזמן האפייה. (הערה: אם יש שאריות מרינדה, אפשר להרתיח אותה ולהוסיף עמילן תירס לרוטב נחמד.)