צלי חזיר ממולא בשר חזיר וגבינה
צלי חזיר ממולא בשר חזיר וגבינה עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 697 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 37 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת גרוייר, בצל, מלח ופלפל כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 94%. מתכונים דומים: צלי חזיר ממולא גבינה, צלי חזיר ממולא תרד, ו צלי חזיר ממולא תפוחים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ממליחים ומפלפלים באופן חופשי את חלצי החזיר מכל הצדדים. על משטח עבודה יציב, פורסים את צלי החזיר 4 פעמים באופן שווה, בערך 3/4 מהדרך במורד הצלי. עוטפים כל פרוסת חזיר סביב כל פרוסת גבינה ומניחים 1 בכל אחד מ -4 החתכים. קושרים את הצלי בחוט מטבח, או מאבטחים את הצלי סגור בעזרת קיסמים. בתנור הולנדי מחממים 1 כף שמן על אש בינונית-גבוהה. צורבים את חלצי החזיר במהירות כדי שהצלי יקבל צבע, אך הגבינה לא תימס.
מוציאים את הצלי ומניחים בצד.
מוסיפים את הגזר והבצל למחבת ומבשלים עד שהבצל שקוף והירקות מתרככים.
מוסיפים את הקמח ומערבבים לערבב. מתפיחים עם היין, ומוסיפים את הצלייה חזרה לתבנית יחד עם ציר העוף והטימין. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 30 דקות.
מוציאים את הצלי מהתבנית לאחר בישולו ומצמצמים את הרוטב למשך 5 דקות. בינתיים מחממים מחבת מטגן גדולה על אש גבוהה, מוסיפים את יתרת 1 כף השמן ואז את הפטריות. זורקים לציפוי בשמן ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים את הפטריות עד שהן מזהיבות, ואז מוסיפים לרוטב.
מקציפים את השמנת החמוצה לרוטב. פורסים את צלי חזיר ומגישים עם רוטב שפכו על גבי.