צלי חזיר עסיסי
בשר צלוי עסיסי דורש סביב 3 שעות ו-10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. מתכון זה של Allrecipes יש 29 אוהדים. אם יש לכם בשר חזיר צלוי, שום, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: ברווז צלוי ממולאים עסיסי עם רוטב דובדבן בלסמי, חזיר מטוגן בשרני, ו בשר חזיר צלוי עסיסי.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). יש לשטוף וללטף את צלי החזיר.
חותכים חריצים עמוקים על כל הצלי עם סכין חדה לעומקים שונים. לחץ חתיכות שום לתוך החריצים. בקערה קטנה, מערבבים יחד את המים, הסוכר החום, ואת דובדבני מרשינו עם המיץ שלהם.
מניחים את הצלי בשקית תנור, ושופכים את תערובת הדובדבן מעל. לאטום את התיק, ולמקם במחבת צלייה.
אופים במשך 3 שעות בתנור שחומם מראש, או עד הטמפרטורה הפנימית של הצלי הוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות C).
הסר מן התיק לצלחת הגשה, ו למרוח עם המיצים.
בואו לעמוד במשך 15 דקות לפני גילוף והגשה.