קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות20
ציון בריאות43
מגזין

צלי חזיר פורטוריקני

צלי חזיר פורטוריקני
צלי חזיר פורטוריקני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הר ד ' אובר שלך. מנה אחת מכילה 451 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שורשי יוקה, אורגנו, צלי פיקניק חזיר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך את כולםמתכונים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף אדיר של 95%. נסו חזיר צלוי (פרניל) בסגנון פורטוריקני, מופונגו פאנקי עם סופה דה פולו ובשר חזיר צלוי פורטוריקני, ו פרניל רזה מבושל לאט (חזיר פורטוריקני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מכניסים את השום, המלח, הפלפל, האורגנו ושמן הזית למיכל מעבד מזון או בלנדר. תהליך עד חלקה. השתמש בסכין קטנה כדי לבצע כמה חתכים בשר חזיר טרי. הכניסו את משחת השום לכל אחת בעזרת כף קטנה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שוםרסק שום
חזיר טריחזיר טרי
שמן זיתשמן זית
אורגנואורגנו
שוםשום
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
בלנדרבלנדר
סכיןסכין
3
מניחים את החזיר בצלייה ומכסים.
מרכיבים שתצטרך
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
אופים 1 1/2 שעות בתנור שחומם מראש, ואז בודקים כל 15 דקות בערך, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 175 מעלות פרנהייט ( 80 מעלות צלזיוס) כאשר לוקחים אותה עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
5
בזמן שהבשר צולה מניחים את היוקה בסיר גדול של מים רותחים. מבשלים עד רך מזלג, ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
קסבהקסבה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מגישים עם צלי חזיר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר