צלי חריף אנצ'ו צ' ילה
צלי אנצ'ו צ' ילה חריף הוא צלי ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 50 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 570 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך צ'ילי אנצ' ו, מלאי בשר, קורנפלור, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. נסו קפה ו Ancho צ'ילה חצאית סטייק עם ירוק צ' ילה-תפוח להתענג, בשר חזיר צלוי עם תפוח פיקנטי-סלסה צ'ילה ירוקה, ו סלסה אנצ'ו צ' ילה (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את הצלי במלח ופלפל ואבק בקמח. במדיום, אמייל סיר ברזל יצוק, חום 2 כפות שמן זית.
מוסיף את הצלי; לבשל על חום מתון, מפנה, עד השחמה בכל רחבי, 20 דקות.
בינתיים, להשרות את צ 'ילי אנצ' ו ב 1/2 כוס מים רותחים במשך 20 דקות. במעבד מזון או בלנדר, מחית צ ' ילי עם הנוזל שלהם.
מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומבשלים, מערבבים, עד מתרכך, 5 דקות.
מוסיף את מחית צ ' ילה, מלאי ועשב צרור ולהביא לרתיחה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות ולהעביר לתנור. Braise במשך 2 1/2 שעות או עד מכרז, פונה פעם אחת באמצע.
מעבירים את הצלי לצלחת. מסננים את נוזל הבישול לתוך קערה; להשליך את המוצקים. דלג על השומן והחזר את הנוזל והבשר לסיר.
תוסיף את תפוחי האדמה. מכסים וצולים בתנור במשך 30 דקות, עד שהירקות רכים.
מעבירים את הצלי למשטח עבודה. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הירקות מגש הגשה עמוק; לכסות. מרתיחים את הנוזל עד מופחת 3 1/2 כוסות. מערבבים את תרחיף קורנפלור ולטפוח אותו לתוך נוזל מבעבע עד מעובה.
הסר את המיתרים מן הצלי לחתוך לפרוסות עבות; לארגן על מגש ויוצקים את הרוטב על גבי.
יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז
קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Masia Puigmolto יכול Xa לברוט קאווה עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה]()
Masia Puigmolto יכול Xa ברוט קאווה