קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° ולהתאים מתלה תנור למצב מרכז. בשר חזיר צלוי העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ומניח על מתלה חוט להגדיר בסדין אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מעבירים לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140°F, כ -2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
הסר מהתנור והאוהל בנייר כסף לפחות 15 דקות ועד 45 דקות. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 260°. לחזור צלי לתנור ומבשלים עד פריך משחיתים על החיצוני, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד, לאפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לגלף על ידי חיתוך בין כל צלע לשרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®