קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות13
מגזין

צלי כתר של חזיר

צלי כתר של חזיר
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. עם כפית נסו בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 121° ולהתאים מתלה תנור למצב מרכז. בשר חזיר צלוי העונה בנדיבות עם מלח ופלפל ומניח על מתלה חוט להגדיר בסדין אפייה מעוטר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מעבירים לתנור וצולים עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל -140°F, כ -2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
הסר מהתנור והאוהל בנייר כסף לפחות 15 דקות ועד 45 דקות. בינתיים, להגדיל את טמפרטורת התנור ל 260°. לחזור צלי לתנור ומבשלים עד פריך משחיתים על החיצוני, כ 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור, אוהל עם רדיד, לאפשר לנוח במשך 15 דקות, ולאחר מכן לגלף על ידי חיתוך בין כל צלע לשרת.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות