צלי עם ירקות שורש חורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 40 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 551 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם בייקון, שיני שום, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי בקר עם ירקות שורש חורף, שורש ירקות חורף, ו ירקות שורש חורף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 ° F.
2
מערבבים הראשון 6 מרכיבים בקערה קטנה. לשפשף תערובת תבלינים בכל רחבי בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
3
מבשלים בייקון בסיר ovenproof גדול כבד מעל חום בינוני עד השחמה ופריך קלות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף מן הסיר. הגבר את החום לגובה בינוני.
5
מוסיפים בשר בקר ומבשלים עד השחמה מכל הצדדים, על 12 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר בשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים יין אדום לסיר; מביאים לרתיחה, משפשפים חתיכות. מרתיחים עד מופחת 1/2 כוס, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים מרק ובייקון.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים בשר על בייקון. מפזרים בצל, שאלוט, שום ועלי דפנה סביב בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
10
מכסה סיר, להעביר לתנור, וצלי 1 שעה. הפוך בשר; מערבבים בצל. מכסים וצולים 1 שעה יותר, הוספת מים על ידי 1/4 כוסים אם יבש.
מרכיבים שתצטרך
11
להעביר בשר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים גזר, גזר לבן וסלרי לסיר; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
13
מניחים בשר על גבי ירקות, כיסוי וצלי עד שביקר וירקות רכים, בערך 45 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
14
מעבירים בשר למגש. כפית את שומן מפני השטח של רוטב. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.