צלי קדירה ברוטב עשיר
צלי קדירה ברוטב עשיר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זמן הכנת המתכון כ 75 שעות אם יש לכם עלי דפנה, מרק עוף, גזר לבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, רוטב הודו עשיר, ו רוטב הודו קל ועשיר.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
על צלחת גדולה לערבב יחד ארוחת עוגת מצות עם 1 כף מלח כשר 1/2 פלפל כפית. לטפוח בשר יבש ואז מעיל עם תערובת ארוחה matzoh, לאבק את עודף (להשליך ארוחה מצה אבל צלחת מילואים).
חום 3 כפות שמן בסיר כבד 6 עד 7 ליטר-רחב מעל חום גבוה בינוני עד שמן מנצנץ. בשר חום מכל הצדדים, בהיקף של כ -12 דקות.
להפחית את החום בינוני ולהוסיף בצל, גזר, גזר גזר לבן לסיר עם 1 כפית מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל ולבשל, ערבוב מדי פעם, עד ירקות מתחילים לרכך ולהפוך זהב, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים יין לסיר ומרתיחים, מגרדים את כל החתיכות מתחתית המחבת עד שהיין מצטמצם בחצי.
מוסיפים מרק עוף, עגבניות במיץ, טימין, עלי דפנה, ומקל קינמון לסיר ומביאים לרתיחה. להחזיר בשר לסיר ולכסות במכסה.
מניחים בתנור ו braise עד הבשר רך כאשר פירסינג עם מזלג, על 3 שעות.
הסר ענפי טימין, עלי דפנה, ומקל קינמון.
להעביר 2 כוסות צלימת נוזל לבלנדר ו purée עד חלקה (זהירות בעת טיהור נוזלים חמים). מערבבים רוטב מחית לתוך נוזל בסיר ולהתאים תיבול במידת הצורך.
להשליך מחרוזות מבשר לחתוך לפרוסות עבות (זה עלול להתפרק כפי שאתה פורס אותו כי זה כל כך רך), ואז להחזיר את הבשר לרוטב ולהגיש.
* צלי יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה. שמור בשר unsliced ברוטב. פורסים בשר בזמן קר (זה יהיה לחתוך הרבה יותר קל לפרוסות מסודרות), ולאחר מכן לחמם ברוטב.