צלי קדרה יאנקי מסורתי
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עגבניות שזיף, פלפל סדוק, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. נסו צלי קדרה יאנקי מסורתי, צלי קדרה ינקי-לעשות צלי קדרה מושלם עם שלנו, זה קל לעשות, ו צלי קדרה ינקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
הוסף צלי למחבת, בראונינג מכל הצדדים (כ 8 דקות).
מוסיפים בצל למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד השחמה. החזר צלי למחבת.
מערבבים מרק, קטשופ, ווסטרשייר; לשפוך מעל צלי.
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה.
מכסים ואופים ב 300 במשך 2 1/2 שעות או עד למכרז.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר; מכסים ואופים 30 דקות נוספות או עד שהירקות רכים. מערבבים במיץ לימון.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.