צלי קדרה עם פטריות בר וקורנית טרייה
מתכון זה מספק 6 מנות. עם 327 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרלו, פטריות כגון chanterelle, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: שיבולת שועל אפויה עם חזיר כפרי, פטריות בר, טימין טרי ופרמזן, פטריות בר עם ערמונים וקורנית, ו עוף מטוגן עם פטריות בר וקורנית.
הוראות
מפזרים קל קל קל קל עם מלח ופלפל; מעיל בנדיבות עם קמח.
יוצקים שמן לתוך גדול (לפחות 6-qt.), סיר ovenproof כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר וטבח, הופכים לפי הצורך, עד להשחמה בכל רחבי, על 15 דקות בסך הכל.
מוסיפים ירקות קצוצים לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 10 עד 12 דקות.
מוסיפים מרק, יין, עלי קורנית ובשר בקר. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז מעבירים סיר לתנור.
אופים עד בשר רך כאשר פירסינג, 3 עד 3 1/4 שעות, הופך צלוי פעם אחת.
בינתיים, להמיס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד תחילת חום, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים פטריות, מגבירים את החום לגבוה, ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהנוזל התאדה והפטריות מתחילות להשחים, 12 עד 14 דקות. מערבבים עלי טימין ומלח ופלפל לפי הטעם.
מעבירים בשר למגש; מכסים בנייר כסף ומתחממים בתנור 200.
יוצקים צמות נוזל דרך מסננת למחבת רחבה. דלג על שומן. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת על ידי כמחצית, על 20 דקות. מערבבים קליפת תפוז ומלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים בשר ל 1/2-in. פרוסות וטפטוף עם קצת רוטב. כפית פטריות סביב בשר ומגישים עם רוטב שנותר בצד.