אם יש לך בסביבה 25 דקות כדי לבלות במטבח, צלי רוקפור עם אגסים מפולפלים יכול להיות יוצא מן הכלל lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 572 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן אגוז, חומץ יין, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: צרפתית בהבזק: רוקפור ואגסים קלויים ממולאים אגוז עם סירופ סאוטרן, סלט ביב עם אגסים מפולפלים ואגוזי מלך מסוכרים, ו אטריות רוקפור.
הוראות
1
מחממים מחבת מחבת עד חם מאוד, מברשת או לזרוק את האגסים עם קצת שמן, מפזרים את הפלפל המרוסק, ולאחר מכן מחממים עבור 1-2 דקות בכל צד עד פסים יפה.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חצאי אגסים בסירופ
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
שים את הגבינה לתוך קערת ערבוב, לשבור אותו קצת עם כף עץ, ואז להכות אותו עד כמעט חלקה. מאוד בשקט מקציפים את השמנת בקערה קטנה, ואז לקפל לתוך הגבינה והכפית לתוך 2 רמקים קטנים או סירים.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
לטאטא את חומרי ההלבשה יחד עם כמה תיבול, להפוך את העלים ברוטב כמה פעמים מעיל, ולאחר מכן לשרת עם שאור קלוי, אגסים צבועים והגבינה.