צלי תפוחי אדמה וזיתים יווניים
תבשיל תפוחי אדמה וזיתים יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 397 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 146 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, שמן זית, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: כוסות זית יווניות, פטאן יווני וקציצות זית, ו זית יווני ואספרגוס לטגן.
הוראות
מניחים שמן זית בסיר גדול ומחממים על אש בינונית גבוהה.
מוסיפים שום ותפוחי אדמה וטחון במשך 2 דקות.
מוסיפים זיתים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מוסיפים עגבניות לסיר ומערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל.
להפחית את החום נמוך לכסות את הסיר. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים, כ 40 דקות.
מוסיפים אורגנו, מיץ לימון ופטרוזיליה לתפוחי אדמה. טעם לתקן תיבול. ממש לפני ההגשה, להוסיף פטה לסיר, ומערבבים לשלב.