צליה בחג העבודה: איך לעשן קציץ בשר
צריך מנה עיקרית ללא חלב? צליה בחג העבודה: איך לעשן קציץ בשר יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 241 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך רוטב ברביקיו, בצל, בשר צבי טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: קציץ בשר העלה החדש של מנלו פארק - אתה יכול לעשות קציץ בשר טעימות מסעדה בבית, זה לא סוד על איך לעשות קציץ בשר, אותות עשן, ו תיהנו מסוף השבוע של יום העבודה.
הוראות
הכן את המעשן ל-250 מעלות.משרים את הלחם במים חמים בקערה קטנה מספיק כדי להרטיב את הלחם אבל לא יותר מדי אז זה הופך לדייסה
מניחים את בשר הקרקע בקערה גדולה.
מוסיפים לחם מרוכך, בצל, גזר, שום, ביצה, חלבוני ביצה, וקטשופ.
מערבבים עם הידיים עד שכל החומרים משולבים.שים תערובת בשר לתוך מחבת כיכר מוכנה במיוחד (ראה לעיל).
מניחים מחבת כיכר על מדף תחתון, ממש מעל מחבת המים.
מוסיפים שבבי עץ מסקיט ועשן במשך 3 עד 4 שעות עד שהמרכז רשום 160 מעלות.במידת הצורך, יוצקים מיץ נוסף הנאסף על מחבת כיכר כל שעה.אתה יכול לסיים את החלק העליון עם קטשופ או רוטב ברביקיו כ -30 דקות לפני קציץ הבשר סיים לעשן. יש אנשים שאוהבים להשתמש בבייקון במקום.