קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

צלייה: נגימאקי

צלייה: נגימאקי
צליה: Negimaki עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 322 אוהדים. אם יש לכם סוג של אש: ישיר, סוכר, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נג'ימאקי עוף-אספרגוס, נג'ימאקי בקר ואספרגוס, ו כרוב בצל ירוק Negimaki (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הוסף 1/2 כף מלח, ולאחר מכן בלאנש בצל ירוק עד רק התרכך, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר בצל ירוק לקערת מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
5
חותכים סטייק אגף עם התבואה, מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות ללוח חיתוך, לפרוסות 12 1/8 אינץ 'בעובי כי הם 1 1/2 עד 2 אינץ' רחב. מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על ניילון נצמד, ולאחר מכן מכסים עם חתיכה אחרת של ניילון נצמד ופרוסות פאונד עד בערך 1/16 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מפזרים קל מרובע עם מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק על פני הבשר לכיוון התבואה. בחוזקה להפשיל בשר סביב בצל ירוק לקשור לסגור עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. חזור עם שאריות בשר ובצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
8
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס. לשים לחמניות בצלחת קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. Marinate, מפנה מדי פעם, תוך הכנת הגריל, 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לחמניות גריל, הזמנת מרינדה, עד צרוב היטב מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
בעוד הבשר נח, יוצקים מרינדה שמורה לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
לחתוך ולזרוק חוט מלחמניות negimaki.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
13
לחתוך לאכול רול לפרוסות 6 1 אינץ'. מסדרים לחמניות על צלחת טפטוף עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק