צלייה: נגימאקי
צליה: Negimaki עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 322 אוהדים. אם יש לכם סוג של אש: ישיר, סוכר, סאקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו נג'ימאקי עוף-אספרגוס, נג'ימאקי בקר ואספרגוס, ו כרוב בצל ירוק Negimaki (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים של מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
הוסף 1/2 כף מלח, ולאחר מכן בלאנש בצל ירוק עד רק התרכך, על 45 שניות.
הסר בצל ירוק לקערת מי קרח.
להעביר בצל ירוק מגבות נייר כדי לנקז יבש לטפוח.
חותכים סטייק אגף עם התבואה, מחזיק סכין גדולה בזווית 30 מעלות ללוח חיתוך, לפרוסות 12 1/8 אינץ 'בעובי כי הם 1 1/2 עד 2 אינץ' רחב. מסדרים פרוסות 1 אינץ 'בנפרד על ניילון נצמד, ולאחר מכן מכסים עם חתיכה אחרת של ניילון נצמד ופרוסות פאונד עד בערך 1/16 אינץ' עבה.
מסדרים 3 פרוסות בקר זה לצד זה, חופפים פרוסות מעט כדי ליצור ריבוע 6 אינץ'.
מפזרים קל מרובע עם מלח, ואז להניח 3 בצל ירוק על פני הבשר לכיוון התבואה. בחוזקה להפשיל בשר סביב בצל ירוק לקשור לסגור עם חוט מטבח בקצוות שבו פרוסות בשר חופפות. חזור עם שאריות בשר ובצל ירוק.
מערבבים יחד סאקה, מירין, רוטב סויה, וסוכר בקערה קטנה עד שהסוכר מומס. לשים לחמניות בצלחת קטנה ויוצקים מרינדה עליהם, פונים למעיל. Marinate, מפנה מדי פעם, תוך הכנת הגריל, 15 עד 30 דקות.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה. לחמניות גריל, הזמנת מרינדה, עד צרוב היטב מכל הצדדים, 2 עד 3 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות.
בעוד הבשר נח, יוצקים מרינדה שמורה לתוך סיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד מעובה מעט, 3 עד 5 דקות.
לחתוך ולזרוק חוט מלחמניות negimaki.
לחתוך לאכול רול לפרוסות 6 1 אינץ'. מסדרים לחמניות על צלחת טפטוף עם רוטב.