צלע עגל צלוי של Cizma עם טאסו, כבד אווז וסורל
צלע עגל צלוי של Cizma עם טאסו, כבד אווז וסורל עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1214 קלוריות, 110 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שום, קוניאק, חזיר טאסו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקוניאק אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוניאק פודינג חמאה כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : בשר עגל צלוי עם כבד אווז ורוטב ענבים אדום דובדבן, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו מרק אפונה עם כבד אווז.
הוראות
בסיר קטן, להרתיח 2 כוסות של פינו נואר על חום גבוה בינוני עד מופחת 2 כפות, על 15 דקות. לגרד את הסירופ לתוך קערה קטנה ושמורה.
שים את כבד האווז בקערה רדודה ושפוך עליו את הקוניאק. מתבלים במלח ופלפל ומקררים למשך 30 דקות או לילה.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את התפוח ומבשלים על חום מתון, מבלי לערבב, עד הזהב, על 4 דקות. מערבבים ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיף את הטוסו, שום ושאלו ומבשלים, ערבוב, עד השום מתחיל חום, על 3 דקות.
מוסיפים את כוס 1/2 הנותרים של פינו נואר ומרתיחים עד סירופ, על 3 דקות.
מוסיפים את חצי העגל ומבשלים במשך 3 דקות.
להדליק גריל או לחמם מחבת גריל.
מברישים את צלעות העגל משני הצדדים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל את הצלעות על אש חמה בינוני או מעל חום מתון במחבת גריל עד חרוך קלות בצד החיצוני ורוד במרכז, על 4 דקות לכל צד.
מפזרים את הצלעות עם פטרוזיליה ותימין ולהעביר למגש. כסה באופן רופף וחמם.
להביא את הרוטב לרתיחה מעל חום מתון.
מוסיפים את כבד האווז ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד, עד שחלקו נמס אך רובו שומר על צורתו, כ-3 דקות. מקפלים את הסורל ומבשלים עד נבול, על 1 דקה. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומסירים מהחום.
שים את צלעות העגל על צלחות מחוממות כפית את הרוטב על גבי. עם כפית, נקודה כל קוצצים עם כמה טיפות של סירופ פינו נואר ומגישים.